Torrent de l'Olla, 85 - 08012 Barcelona · T. 93 2179316
Dim. a Dij. de 10.30 a 20.30 h · Div. i Dis. de 9.30 a 20.30 h

vegetal colour and henna

1. QUI SOM

Ferran Bosch, després de més de 30 anys de perruqueria professional, va decidir començar a desenvolupar dins la seva pròpia perruqueria la coloració amb ingredients naturals únicament de plantes. Després de tres anys d'investigació, va aconseguir crear una sèrie de colors que donen resposta a la necessitat de coloració natural del cabell, des rossos daurats, fins negres suaus, passant per castanys càlids i castanys freds. També les hennas han experimentat una millora a l'hora de crear tons rogencs amb propietats tractants o per aportar brillantor.

logo

2. ¿PER QUÈ TAKE AWAY?

Perquè hem treballat perquè l'envàs es converteixi en el teu bol d'aplicació i et puguis oblidar de trastos inútils dins de casa. A més tu tens la segona eina imprescindible, la teva mà. T'aconsellem que aplics el color amb la mà protegida amb un guant. Això et simplificarà l'aplicació.

take-away

3. DES D'UN 0 A UN 60% DE CABELLS BLANCS

Et donem la benvinguda a la coloració natural. Tria entre les possibilitats que t'oferim i gaudeix d'un cabell sa, lliure d'agents químics.

Amb la coloració natural, el cabell es tornarà més fort, brillarà com mai i eliminarà excessos de greix.

La coloració vegetal no pot aclarir, per tant actua to sobre to. Si tries un color més clar que el teu, el cabell s'omplirà de suaus reflexos en el to escollit però només els cabells blancs es podran pintar. Si tries un color més fosc aconseguiràs el to desitjat.

També pots pintar els cabells de lleugers reflexos de coure, sempre brillants.

Finalment sempre podràs regalar-te un bany de brillantor.

morter

4. DES D'UN 60 A UN 100% DE CABELLS BLANCS

Et donem la benvinguda a la coloració natural. Tria entre les possibilitats que t'oferim i gaudeix d'un cabell sa, lliure d'agents químics.

Amb la coloració natural, el cabell es tornarà més fort, brillarà com mai i eliminarà excessos de greix.

La coloració vegetal no és matemàtica amb aquests percentatges de cabell blanc. Per tant, en la primera aplicació, aconsellem provar sobre un floc blanc a manera de test, així veuràs el color que et quedarà i podràs triar aplicar-lo en tot el cabell o per contra provar amb un altre color.

Després de rentar el color, et poden quedar lleugers tons verdosos i ataronjats. No t'espantis, és normal, el color vegetal necessita un temps per a estabilitzar-se. Pot trigar fins a cinc hores a estar acabat, però després et durarà fins a l'aparició dels cabells blancs a arrel.

pols

5. PREGUNTES FREQÜENTS

¿El color vegetal cobreix els cabells blancs?

Sí. Es tracta d'un tint amb capacitat de cobertura sobre els cabells blancs, que quedaran acolorides amb el to escollit.

Pot el color vegetal aclarir el cabell?

No. Com que no és un tint amb base d'oxidació, sense amoníacs ni peròxids d'hidrogen, només pot actuar to sobre to.

Quant de temps he de deixar l'aplicació?

Aconsellem almenys 1 hora d'aplicació. Amb calor, 40 minuts.

Es pot barrejar amb altres colors o serveis de perruqueria?

Per descomptat. A sobre pots pintar amb banys de color, tints d'oxidació, modelats, queratines, etc. Només has de saber que si vols decolorarte el cabell no vas a aconseguir un blanc radiant ja que no podràs eliminar completament els tons rogencs, problema que d'altra banda passa amb la majoria de vermells del mercat. 

6. ELS NOSTRES COLORS

Pure Henna: 100% henna natural

Mediterranean: just shine

Tombouctou: cold light brown

Uluru: warm light brown

Atacama: golden blond

Tundra: dark brown

Timanfaya: soft black

color

Sistema de reservas

El sistema de reservas no està disponible todavía. En breve podrás reservar día y hora a través de esta web.

Disculpa las molestias